Editura Herald in colaborare cu Mindfulness Institute, Asociatia Multiculturala pentru Psihologie si Psihoterapie si autoarea Daniela Andreescu va invita la prima conferinta din Romania dedicata domeniilor de aplicare a conceptului de MINDFULNESS, in data de 5 martie 2015, la Sala Tinerimea Romana (zona metrou Izvor, in proximitatea teatrului Bulandra Sala Izvor). Pe parcursul a 3 ore si jumatate, incepand cu orele 18.30, organizatorii isi propun sa expuna cat mai relevant informatii despre acest concept preluat in psihologie, managementul afacerilor, dezvoltare personala, relatiile in context profesional si de familie, practica spirituala. Evenimentul este dezvoltat cu ajutorul a trei invitati de prestigiu din domenii precum psihologie, business si dezvoltare personala:

MIHAI POPA RADU – presedintele Mindfulness Institute – Despre mindfulness in activitatea profesionala

GASPAR GYORGY – presedintele Asociatiei Multiculturale pentru Psihologie si Psihoterapie – Despre mindfulness in relatii sociale si de familie

DANIELA ANDREESCU – autoare, life coach  – Despre mindfulness in dezvoltarea personala

Cei trei invitati vor aborda acest concept intr-un mod interactiv, astfel incat publicul participant la eveniment sa poata intelege cat mai deplin aplicabilitatea si practica atitudinii mindfulness in toate ariile de activitate cotidiana. 

O alta premiera pe care o marcheaza aceasta conferinta este si proiectia documentarului The Mindfulness Movie, film ce analizeaza aparitia si cariera acestui termen, aproape de netradus. Realizatorii filmului chestioneaza prin intermediul specialistilor in psihologie si neurostiinte aplicabilitatea acestui concept folosit deja in educatie, in spitale, in managementul si administrarea business-urilor si chiar in institutiile de stat, pentru reducerea stresului si cresterea calitatii vietii. Filmul nu este distribuit in cinematografele din Romania, dar participand la aceasta conferinta aveti sansa unica de a-l vedea, cu sustinerea Mindfulness Institute (detinatorul drepturilor de difuzare in tara). 

 

Print Friendly, PDF & Email