Gaspar Gyorgy si colegii de la Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie au un invitat de exceptie in weekendul 18-20 Octombrie 2013: Monica McGoldrick, PhD – director al Multicultural Family Institute (SUA) și profesor asociat al Clinical Faculty of the Department of Psychiatry at the Robert Wood Johnson Medical School (SUA).

Dr. McGoldrick are o reputație internațională atât ca formator, cât și ca autor în domeniul terapiei de familie și cuplu. Printre cărțile sale se numără: Ethnicity and Family Therapy, The Expanded Family Life Cycle, Genograms, Living Beyond Loss, Re-Visioning Family Therapy: Race, Culture and Gender in Clinical Practice, Women in Families,  You Can Go Home Again și The Genogram Journey: Reconnecting with Your Family.

Este a patra generatie dintr-o familie de irlandezi emigrati in America, maritata cu un imigrant grec, si crescuta intr-o familie in care cea mai apropiata legatura emotionala a avut-o cu bona ei african-americana, Margaret Bush. Ca rezultat al acestui fapt, a crescut stiind foarte putine despre originile ei, dar a trecut prin propria terapie de familie ajungand sa creada cu putere in importanta legaturilor de familie si a istoriei culturale.

Monica McGoldrick a primit numeroase distincții și merite științifice, printre care și premiul Academiei Americane de Terapia Familiei pentru deosebita contribuție în ceea ce privește teoria și practica terapiei de familie. Din anul 2012 dr. Monica McGoldrick este formator invitat al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Seminariile Monica McGoldrick – PDF

Print Friendly, PDF & Email