Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă (ARTCC) anunță începerea unui nou grup de formare în terapie cognitiv-comportamentală.

 

Cursul de formare se adresează medicilor psihiatri, rezidenților în psihiatrie și psihologilor din București și din împrejurimi (periodic, ARTCC oferă oportunități de formare și în alte orașe).

 

Formarea oferită de ARTCC este recunoscută ca formare de bază în modalitatea cognitiv-comportamentală de către Colegiul Psihologilor din România. De asemenea, ARTCC, ca membru al Asociației Europene de Terapie Comportamentală și Cognitivă, asigură candidații că programa se conformează cerințelor forurilor europene de acreditare a terapiilor cognitiv-comportamentale.

 

Cursurile au loc in București cu o frecvență de 1 modul pe lună, 10 luni pe an. Durata totală a formării (cu excepția sesiunilor de supervizare și intervizare) este de trei ani și jumătate. Modulele au loc în weekend și au o durată variabilă, de la o zi jumătate pînă la trei zile de predare (echivalentul a 6 module didactice de cîte 1,5 ore pînă la 12 module didactice).

 

Procedura de admitere la formare constă în parcurgerea unui modul de admitere cu durată de două zile, care va avea loc in perioada 19 – 20 octombrie 2013.

Taxa pentru modul este de 200 ron.

 

Pentru înscriere (dosarul cuprinzînd un CV și o scrisoare de intenție) și detalii privind cursurile de formare, vă rugăm să folosiți adresele de email de mai jos:

 

stancescu.raluca@yahoo.com – persoana de contact: Stăncescu Raluca

psi.roxananicolau@gmail.com – persoana de contact: Roxana Nicolau

 

Data limită pentru depunerea aplicațiilor este 16 octombrie.

Modulul de admitere va avea loc în Bucuresti, Str. Ialomicioarei nr 15, sector 1.

 

Din echipa de formatori fac parte:

 

  • Dr Radu Teodorescu – Medic psihiatru, Psihoterapeut si Formator

  • Conf. Univ. Mugur Ciumăgeanu – Psiholog clinician, Psihoterapeut si Formator

  • Dr Adela Sălceanu – Medic psihiatru, Psihoterapeut si Formator

Print Friendly, PDF & Email